Обсуждение:Портфоліо навчального проекту " Food " — различия между версиями

Материал из ЗапоВики
Перейти к: навигация, поиск
(Новая страница: «Дуже вдало сформульовані тематичні та змістові питання проекту, що задає правильний нап…»)
 
Строка 1: Строка 1:
 
Дуже вдало сформульовані тематичні та змістові питання проекту, що задає правильний напрямок пощуковій роботі учнів. Усі навчальні матеріали, створені вчителем для проекту, відповідають віку учнів і є цікавими та мотивуючими.--[[Участник:AnnaGertsen|AnnaGertsen]] ([[Обсуждение участника:AnnaGertsen|обсуждение]]) 10:38, 11 сентября 2017 (EEST)
 
Дуже вдало сформульовані тематичні та змістові питання проекту, що задає правильний напрямок пощуковій роботі учнів. Усі навчальні матеріали, створені вчителем для проекту, відповідають віку учнів і є цікавими та мотивуючими.--[[Участник:AnnaGertsen|AnnaGertsen]] ([[Обсуждение участника:AnnaGertsen|обсуждение]]) 10:38, 11 сентября 2017 (EEST)
 +
 +
В проекті здорове харчування представлене, як загальна інформація, можливо під час рефлексії учень повинен зробити висновки написати як саме він повинен харчуватись правильно або скласти здорове меню для себе. --[[Участник:Irene.k|Irene.k]] ([[Обсуждение участника:Irene.k|обсуждение]]) 11:05, 11 сентября 2017 (EEST)

Версия 11:05, 11 сентября 2017

Дуже вдало сформульовані тематичні та змістові питання проекту, що задає правильний напрямок пощуковій роботі учнів. Усі навчальні матеріали, створені вчителем для проекту, відповідають віку учнів і є цікавими та мотивуючими.--AnnaGertsen (обсуждение) 10:38, 11 сентября 2017 (EEST)

В проекті здорове харчування представлене, як загальна інформація, можливо під час рефлексії учень повинен зробити висновки написати як саме він повинен харчуватись правильно або скласти здорове меню для себе. --Irene.k (обсуждение) 11:05, 11 сентября 2017 (EEST)